Appartementen Kloostertuin | Molenhoek

Buitenleven is het uitgangspunt voor dit ontwerp. Dit uitgangspunt is gerealiseerd door elke woning grote sculpturale terrassen aan minimaal twee gevels te geven en deze terrassen via verdiepingshoge schuifpuien met de (woon)kamers te verbinden.

De appartementen liggen aan het kastanjelaantje, langs de rand van een park, de voormalige kloostertuin.

Het tweede appartementengebouw van Molenhoek is voortgekomen uit een competitie. In plaats van de gevraagde driehoekige footprint is een lineair hoofdvolume met haaks hierop een één laags bijgebouw ontworpen. Dit geeft meer ruimte aan het park.

Het tweede appartementengebouw van Molenhoek is voortgekomen uit een competitie. In plaats van de gevraagde driehoekige footprint is één lineair hoofdvolume met haaks hierop een één laags bijgebouw ontworpen. Dit geeft meer ruimte aan het park.

1 /4